TVmeubels.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Spectral

1 - 18 Van 18

1 - 18 Van 18

Spectral: moderne en innovatieve TV meubels

Het Duitse meubelmerk Spectral is een expert op gebied van innovatieve en moderne TV meubels. Elk TV meubel is zo ontworpen dat kabels, speakers en apparatuur mooi uit het zicht weggewerkt kunnen worden. De soundbar wint aan populariteit en daar springt Spectral handig op in. Zo vind je bij dit meubelmerk verschillende moderne TV meubels en TV wandmeubels met speciale kasten voor een soundbar en subwoofer. Dankzij speciale speakerdoeken blijft de geluidservaring volledig overeind. Daarnaast omvat de collectie ook verschillende fraaie design TV standaarden. Alle meubels zijn geschikt voor flatscreen televisies. De TV meubels van het Nederlandse meubelmerk Just Racks worden ook geproduceerd in de fabrieken van Spectral en vind je tevens bij TVmeubels.nl.

Een TV meubel met uitstekende prijs – kwaliteit verhouding

Elk TV meubel en elke TV standaard van Spectral wordt gekenmerkt door een strakke en moderne vormgeving. Doordat gebruik wordt gemaakt van materialen van hoge kwaliteit ben je er zeker van dat je lang kunt genieten van het TV meubel. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Niet voor niets staat dit meubelmerk bekend vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. In onze webshop vind je onder andere een mooie selectie TV standaarden van Spectral, bijvoorbeeld in hoogglans zwart, hoogglans wit, met glas of in felle uitdagende kleuren. Ook handig zijn de infrarood ontvangers die het mogelijk maken apparaten te bedienen die mooi verborgen zijn achter een kastdeurtje. Naar een TV meubel van Spectral blijf je kijken, ook als de TV uit staat!

Gegarandeerd een lage prijs bij TVmeubels.nl

Onze inkopers zijn erg goed in hun werk en hebben dan ook verschillende fraaie TV meubels van Spectral uitgezocht. Het aanbod van TVmeubels.nl omvat betaalbare TV meubels van hoge kwaliteit. De meubels worden verzekerd opgestuurd, zodat je niet bang hoeft te zijn dat jouw aankoop beschadigd geleverd wordt. Wil je meer weten over een TV meubel van Spectral dan staat onze klantenservice je graag te woord. Veel winkelplezier!