TVmeubels.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Oranje Furniture Care

1 - 13 Van 13

1 - 13 Van 13

Optimaal genieten van jouw meubels met Oranje Furniture Care

Als je een mooi meubel hebt aangeschaft dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van jouw aankoop. En daar heeft Oranje Furniture Care verschillende onderhoudsproducten voor. Dit meubelmerk van Nederlandse bodem houdt zich al sinds 1938 bezig met het ontwikkelen van producten voor het reinigen en verzorgen van meubels. Ze hebben daarvoor in Twente een speciaal laboratorium ingericht waar ze de producten niet alleen ontwikkelen, maar ook continu verbeteren. Het meubelmerk is dan ook een van de grootste leveranciers van meubel onderhoudsproducten in Nederland, België en Duitsland. En TVmeubels.nl is een van de officiële Oranje Furniture Care verkooppunten.

Een meubel onderhoudsproduct voor elk type meubel

Het meubelmerk Oranje Furniture Care heeft een ruim assortiment aan meubel onderhoudsproducten voor alle soorten meubels. Vlekken verwijderen, krasjes en oneffenheden camoufleren, een beschermlaag aanbrengen tegen vocht en vuil, het kan allemaal. Zo zijn er speciale producten om leren en stoffen meubels er weer als nieuw uit te laten zien. Heb je een mooi hoogglans wit TV meubel? Dan is er een speciale polish waarmee je elk hoogglans meubel weer laat stralen. En uiteraard kun je ook bij dit meubelmerk terecht voor een meubel onderhoudsproduct voor matte oppervlakken. Speciaal voor hout heeft Oranje Furniture Care allerlei producten ontwikkeld zoals een verzorgende meubelolie en houtreiniger. En tot slot zijn ook de samengestelde sets voor bijvoorbeeld stoffen meubels of leren meubels bijzonder handig.

Bestel jouw meubel onderhoudsproduct op TVmeubels.nl

Jouw leren, stoffen, MDF of houten meubels verzorgen en reinigen is een fluitje van een cent met een meubel onderhoudsproduct van Oranje Furniture Care. Weet je niet welk product je het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust contact op. Onze klantenservice helpt je graag om de juiste keuze te maken. Bij TVmeubels.nl bieden we een lage prijs, waardoor je zeker bent dat je niet te veel betaalt voor een product. Kies het juiste Oranje Furniture Care meubel onderhoudsproduct en laat jouw meubels weer stralen!