TVmeubels.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Just Racks

1 - 18 Van 18

1 - 18 Van 18

Just Racks: specialist in TV meubels

Just Racks is een jong en creatief Nederlands meubelmerk dat zich volledig heeft toegelegd op het ontwerpen en produceren van moderne en innovatieve TV meubels en TV standaarden. Stevige materialen, strakke lijnen, neutrale kleuren en mooie zwarte, heldere of matte glasplaten. Ingrediënten die je perfect kunt mengen met als resultaat een tijdloos design TV meubel of TV vloerstandaard. En als je op zoek bent naar precies zo’n trendy TV meubel dan zit je hier bij TVmeubels.nl goed. Lees dan vooral verder. De supermoderne meubels zijn geschikt voor flat screen televisies. Heb je nog zo’n groot bakbeest staan dan moet je die dus wel even inruilen (zeg nou zelf, dat wordt ook wel eens tijd).

Een modern soundbar TV meubel

Een TV meubel van Just Racks ziet er niet alleen strak en modern uit, maar biedt ook ruimte aan verschillende apparatuur. Zo is in diverse TV meubels een speciale plek gereserveerd voor je soundbar en subwoofer. Speakerdoeken zorgen ervoor dat je de speakers uit het zicht kunt neerzetten en niet hoeft in te leveren op de geluidservaring. Ook eenvoudigere apparaten kun je natuurlijk uitstekend kwijt in een Just Racks TV meubel. Dankzij allerlei kabelopeningen werk je snoeren en kabels eenvoudig weg. Netjes en veilig. En de deuren hebben een soft-close systeem, waardoor je ze gewoon lekker dicht kunt gooien. Voor een prachtig en praktisch soundbar TV meubel zit je bij dit innovatieve meubelmerk dus goed.

Just Racks: betaalbare design TV meubels

De TV meubels van Just Racks worden geproduceerd in de fabrieken van Spectral in Duitsland. Spectral staat bekend om de uitstekend prijs-kwaliteit verhouding. Het meubelmerk biedt dan ook een mooie collectie betaalbare design TV meubels, waaruit je de mooiste en beste geprijsde ontwerpen vindt op TVmeubels.nl. En het mooie is dat we regelmatig extra korting geven op verschillende meubels. Houd dus vooral onze outlet in de gaten. En nu genoeg gelezen, tijd om een mooi Just Racks TV meubel uit te zoeken!