TVmeubels.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Hubertus Meble

1 - 24 Van 26

1 - 24 Van 26

Het meubelmerk Hubertus Meble: stijlvol en uniek

Hubertus Meble is een Pools meubelmerk dat al sinds 1982 schitterende design meubels ontwerpt. De laatste jaren heeft dit meubelmerk zich onder andere gericht op het ontwerpen en produceren van stijlvolle en praktische TV meubels en TV wandmeubels. Alle meubels van Hubertus Meble zijn van zeer goede kwaliteit en bijzonder stevig. Ook is elk TV meubel uniek en eigentijds. Stuk voor stuk ingrediënten die ervoor zorgen dat je lang en veel plezier beleeft aan deze prachtige blikvangers met Poolse roots.

Het TV meubel als middelpunt van de kamer

Het meubel waar je het meeste naar kijkt is zonder twijfel het TV meubel. Dat heeft een reden, de televisie staat erop en wij Nederlanders hangen erg graag voor de buis. Het TV meubel is dan ook vrijwel altijd het middelpunt van een kamer: alle banken, luie stoelen en bedden zijn gedraaid in zijn richting.

De design TV meubels en TV wandmeubels van Hubertus Meble staan bekend om de strakke en moderne vormgeving. De meubels zijn zwart, grijs of wit, hebben een hoogglans afwerking en vaak is glas, metaal en/of ledverlichting verwerkt in het ontwerp. Kabels kunnen eenvoudig weggewerkt worden en in de lades en kastjes is ruimte voor apparatuur, dvd’s en cd’s. Kortom, een TV meubel van Hubertus Meble doop je met liefde om tot het middelpunt van jouw kamer.

Jouw Hubertus Meble TV meubel koop je eenvoudig online

Hubertus Meble is uitgebreid beloond met allerlei prijzen en onderscheidingen. Niet voor niets dus dat dit meubelmerk bijzonder populair is. En onze inkopers zouden onze inkopers niet zijn als ze die meubels niet voor een goede prijs hadden ingekocht. Natuurlijk laten we jou daar ook van profiteren. Zo kun je bij TVmeubels.nl een mooi en goedkoop TV meubel op de kop tikken van dit Poolse meubelmerk. Het enige dat je hoeft te doen is een paar keer klikken vanuit je luie stoel. Veel plezier met shoppen op TVmeubels.nl!