TVmeubels.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

DQT

1 - 2 Van 2

1 - 2 Van 2

Voordelen van de DQT TV muurbeugel

De TV muurbeugel is een bijzonder praktisch product van het meubelmerk DQT. Je kunt met deze beugel eenvoudig jouw TV ophangen aan de muur. Erg handig als je klein woont, want je hebt geen groot TV meubel nodig. En ook in een wandmeubel of boven een lage TV kast is een muursteun erg mooi. Geen onhandige voet die onder de televisie uitsteekt en de kabels werk je eenvoudig weg in een van de fraaie DQT kabelgoten. Elke TV muurbeugel van DQT is van hoge kwaliteit en hangt stevig aan de muur. Wel zo prettig, want je wilt natuurlijk niet dat jouw dure breedbeeld televisie op de salontafel belandt.

TV muurbeugels en kabelgoten

Het meubelmerk DQT verkoopt diverse muurbeugels en breidt de collectie regelmatig uit. Met de meest eenvoudige TV muurbeugel hang je jouw televisie strak tegen de muur. Andere modellen hebben een steunarm waarmee je de televisie kunt kantelen, draaien en in verschillende richtingen kunt trekken (of duwen natuurlijk). Zo hangt de televisie altijd op de voor jou ideale kijkhoogte en kun je vanuit elke hoek van de kamer naar jouw favoriete programma kijken.

Zoals je hierboven al kon lezen verkoopt het meubelmerk DQT naast TV muurbeugels ook verschillende aluminium kabelgoten waarin je kabels netjes weg kunt werken. Afhankelijk van de kleur van jouw muur kun je kiezen voor een witte, zilveren of zwarte kabelgoot. Zeg nou zelf, een prachtige breedbeeld televisie waar allerlei kabels omheen hangen? Niet zo mooi en ook niet bepaald veilig.

Koop jouw DQT producten direct online bij TVmeubels.nl

De prijs-kwaliteit verhouding van de TV muursteunen van DQT is uitstekend. Voor een zeer aantrekkelijke prijs krijg je een product van hoge kwaliteit. Ga je online een TV muurbeugel kopen? Goed idee! Bestel die TV muurbeugel dan direct op TVmeubels.nl en wij zorgen dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Houd ook onze outlet in de gaten, waar we regelmatig TV muurbeugels en TV meubels met korting aanbieden.