TVmeubels.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Benvenuto Design

1 - 24 Van 60

1 - 24 Van 60

De Italiaanse design meubels van Benventuo Design

Italiaans design voor iedereen in de wereld! Dat is het streven van het bekende meubelmerk Benvenuto Design. Dit prachtige meubelmerk is ontstaan na de samensmelting van technische en commerciële vaardigheden die door de twee eigenaren werden beheerd. Het meubelmerk bestaat nu al sinds 1988 en heeft zich opgewerkt tot een internationaal en snelgroeiend bedrijf. Alle Italiaanse design meubels worden onder toeziend oog van de bekende designer Lorenzo Campanelli ontworpen in een eigen design center. Om ook echt de Italiaanse invloeden te voelen en te ademen is het meubelmerk gevestigd in La Marche in Italië.

Hoogglans meubels van Italiaanse hand

De collectie van het meubelmerk Benvenuto Design wordt gekenmerkt door hoogglans design meubels. Naast deze specialisatie heeft het meubelmerk ook veel modellen welke matte kleuren of een mooie houtkleur hebben. Ook maakt het meubelmerk eigenwijze combinaties door hoogglans te combineren met hout wat zorgt voor een verrassend effect. Benvenuto Design staat eigenlijk voor mooie, duurzame en betaalbare woonkamer en slaapkamer meubels. Vooral de TV meubels en TV wandmeubels van dit meubelmerk zijn echte blikvangers. Ben je dus op zoek naar een bijzonder TV meubel met een prachtige design en hoogwaardige kwaliteit? Kies dan voor een TV meubel van dit meubelmerk.

Koop Benvenuto Design bij TVmeubels.nl

En leuke aan de collectie van dit meubelmerk is de mogelijkheid om zelf samenstellingen te maken. Ieder meubelstuk van dit meubelmerk is gemakkelijk te combineren en ook onderling zijn er veel combinaties mogelijk. Het is dan ook heel leuk om zelf aan de slag te gaan door je woonkamer in te delen met de Benvenuto Design meubels. Ook voor je TV meubel zijn er vele combinaties en samenstellingen mogelijk. Alle meubels van Benvenuto Design zijn eenvoudig en met korting verkrijgbaar bij Tapijtenstore.nl. Wij verzekeren een korte levertijd en een voordelige prijs voor al je aankopen. Koop daarom je Italiaanse design meubels bij TVmeubels.nl.